referencer

Se hvad vores kunder siger om vores service og produkt.

Vores kunder deler deres historier om, hvordan vi bl.a. har forvandlet gamle og slidte gulve til smukke, funktionelle og holdbare gulvløsninger.

Gennem årene har vi opbygget et stærkt ry for vores evne til at levere skræddersyede gulvrenoveringsprojekter, der opfylder og overstiger vores kunders forventninger. Uanset om det er i private hjem eller kommercielle ejendomme, er vores mål altid det samme: at skabe effektive og energibesparende løsninger der passer til den enkelte egendom.

Renovering underetage hus

Vi har lige renoveret underetage i vores hus og anvendte bedre gulve til at få lagt gulvvarme i stue/køkken og badeværelse og kontor ialt ca. 80kvm. Vi havde eksisterende betongulve med lecasten under fra 70erne så huset var fint isoleret nedenunder. Det havde været urimeligt dyrt og unødvendigt at skulle grave ud og lave nyt terrændæk så vi sparede ca. 50-60% på ikke at gøre det. (Vi havde indhentet tilbud på dette først). Så vi er rigtig godt tilfredse også fordi det bare virker.

Ialt var det en rigtig god proces med god vejledning og dialog. Aftalerne blev overholdt og arbejdet færdiggjort til tiden.
Tak til bedre gulve for en fantastisk løsning og tak til Henrik for den gode dialog hele vejen igennem.

Anbefaler bedre gulve til alle jeg møder, hvis man f.eks. står med et kælderprojekt eller et projekt som vores eget.

Jeppe

Jeg kan give de bedste anbefaler til…

Jeg kan give de bedste anbefaler til bedregulve. Den lave indbygningshøjde på gulvsystemet gjorde at vi kunne bevare de oprindelige oprindelige dørhøjder

Jesper Maarschalk

Pålidelige, fleksible og helhedsorienterede

Havde i foråret et indledende møde med Bedregulve for at planlægge mit forestående arbejde. Allerede her havde vi flere gode drøftelser, som var med til at definere mit fremtidige projekt.

I efteråret da vi selv var parate, kontaktede vi firmaet igen. Her fik vi endnu en gang en god og kompetent rådgivning og opstartsdato indenfor en måned.

Både forud for og under arbejdet havde vi flere gange dialog omkring opgaven der førte til forbedringer. Dette var ikke umiddelbart forslag der gjorde deres arbejde lettere – snarere tvært imod. Utroligt opløftende at arbejde med et firma som ikke blot bekymrer sig om eget produkt (som desuden blev leveret hurtigt og effektivt) men som samtidig tænker i helhed og på at løsningen er sammenhængende med andre løsninger i huset.

Peter Krastins

God løsning, godt gennemført projekt

Vi valgte Bedre Gulve til at lave gulvvarme i vores 30m2 kælderværelse samt et badeværelse, da de havde den bedste løsning i forhold til begrænset taghøjde, samt at der var en rigtig god dialog med værdifulde indspil omkring opgaven. Projektet blev gennemført til vår store tilfredshed: professionelt, effektivt og til den aftalte tid. Og resultatet er intet mindre end fremragende. Vi har nå haft gulvarmen i drift i 3 måneder, og vi er meget godt tilfreds.

Svein Strandos

Bedregulve havde den rigtige løsning…

Bedregulve havde den rigtige løsning til opbygningen af gulvvarme på et eksisterende bjælkelag/ gulvbrædder.
Løsningen overholdt lydkrav til etageadskillelsen, med en gulvopbygning på kun 35 mm.
Bedre Gulve udførte alle 600 m2 1,2 og 3 sal på 3 uger og alle arealer blev støbt på en dag.

M3S a/s

Dygtige folk

Dygtige folk, som holder hvad de lover og rigtig godt resultat!

Gitte

De leverede til tiden

De leverede til tiden, og der var god kommunikation.

Kunde

Gulvvarme til private

Gulvvarme til Erhverv

Telefon

+45 88 710 610

E-mail

info@bedregulve.dk

Åbningstider

Man – Fre: 07.00 – 15.30

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Vi oplever stor tilfredshed hos vores kunder.