referencer

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Vi oplever stor tilfredshed hos vores kunder.

“Vi havde en kold kælder, hvor der lugtede fugtigt og hengemt. Efter vi fik gulvvarme fra Bedre Gulve forsvandt lugten, og kælderen er blevet mere behagelig at opholde sig i ”

“Vi fik installeret gulvvarme i hele huset og slap af med de gamle radiatorer og de knirkende gulve – vi er meget tilfredse”

 

“Vi skulle bruge kælderen til teenageværelse, men det krævede både gulvvarme og radonsikring, og det fik vi hos Bedre Gulve”

Åbningstider

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har et spørgsmål eller vil høre, om vi kan udføre en opgave for dig. Vi er til at træffe mellem kl. 07.00 og 15.30. Du kan også sende os en e-mail til os her på siden.

Vi holder til her

Frydensbergvej 23
3660 Stenløse

SERVICE

Hos Bedre Gulve VVS har vi også mange års erfaring med en lang række forskellige VVS-opgaver indenfor i hele Nordsjælland – for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder kvalitetsbevidst VVS-service, reparation og vedligeholdelse.

Skal igang med ombygning

Vi sammenarbejder med Bedre Huse som hjælper dig trygt i mål, når du drømmer om mere plads. Vi bygger nyt, bygger om og renoverer – og holder styr på alle håndværkerne. 

Kontakt os

    Vi står altid klar til at hjælpe dig.