om os

Hvem er vi

Bedre Gulve har specialiseret sig i at udføre komplette betongulve med gulvvarme. Vi anvender et nyt system, der gør det muligt at installere gulvvarmen med en meget lavere byggehøjde, end normalt. Hele systemet fylder kun mellem 30 og 45 mm, afhængigt af isoleringskravet. Den lave højde er attraktiv i alle projekter, men især i lavloftede kældre er det en kæmpe fordel.

Gulvet leveres med en plan betonoverflade, samt komplet gulvvarmestyring og individuelle rumfølere i hvert rum. Vi anvender altid styringssystemer fra enten Danfoss eller Uponor, afhængig af dit nuværende varmeanlæg.

Vi kan installere et komplet gulvvarmesystem i din bolig på ca. 10 arbejdsdage og for kun 1.500 kr. inkl. moms pr. m². (Ved min 100 m²) 

Vilkår og betingelser

Her kan du henter vores Vilkår og betingelser som pdf

Så nemt og billigt er det

At få installeret gulvvarme har tidligere været forbundet med en meget tidskrævende og ofte dyr proces – men sådan behøver det ikke længere være.

Få et godt tilbud hos os

Kontakt os, og send gerne en beskrivelse samt billeder og/eller tegninger af det/de rum, du ønsker gulvvarme i.

spar tid på installationen

Vi kan installere gulvvarmesystemet i alle typer rum på ca. 10 dage, hvorefter det er klar til, at du kan montere et nyt overgulv og tænde for varmen.

Z

du er i trygge hænder hos os

Vi er de eneste i Danmark, der udfører disse gulvvarmesystemer, og vi laver ikke andet – så du får et unikt system, som vi er eksperter i.