Gulvvarme på eksisterende BETONGULV

Nyt betongulv med gulvvarme inkl. komplet styring og tilslutning af autoriseret VVS’er fra kun
1.500 kr. pr. m² inkl. moms

(ved minimum 100 m²)

  NYT GULV PÅ EKSISTERENDE BETONGULV

  Har du allerede et betongulv, men savner gulvvarme, kan vi hjælpe dig.

  Fordele:

  • Det er nemt at etablere, også hvis du samtidig vil have etageadskillelsen lydisoleret (150 kr. pr. m²) og varmeisoleret.

  • Du får et nyt, isoleret undergulv med gulvvarmeslanger, der tilsluttes dit eksisterende varmeanlæg (fx fjernvarme, varmepumpe eller gasfyr) – med individuel rumstyring i alle rum. 

  • Den samlede byggehøjde er blot 30 mm + varmeisolering og lyddug.

  • Du undgår kolde gulve og opnår en bedre varmefordeling i rummene.

  • Du slipper for radiatorer og grimme rør.

  Ulemper:

  • Du får lidt lavere til loftet – 30 mm + evt. lyddug og isolering.

  • De eksisterende døre skal hæves eller afskæres i bunden.

  • De eksisterende fodpaneler skal fjernes og nye monteres.

  Så nemt og billigt er det

  At få installeret gulvvarme har tidligere været forbundet med en meget tidskrævende og ofte dyr proces – men sådan behøver det ikke længere være.

  Få et godt tilbud hos os

  Kontakt os, og send gerne en beskrivelse samt billeder og/eller tegninger af det/de rum, du ønsker gulvvarme i.

  spar tid på installationen

  Vi kan installere gulvvarmesystemet i alle typer rum på ca. 10 dage, hvorefter det er klar til, at du kan montere et nyt overgulv og tænde for varmen.

  Z

  du er i trygge hænder hos os

  Vi er de eneste i Danmark, der udfører disse gulvvarmesystemer, og vi laver ikke andet – så du får et unikt system, som vi er eksperter i.

  Vi benytter os af Bunch Byggefysik

  Samarbejdet mellem Bedre Gulve og Bunch Bygningsfysik er af stor betydning, når det kommer til etablering af et nyt betongulv med gulvvarme. Dette skyldes, at etablering af et betongulv med gulvvarme indebærer flere komplekse faktorer, som kræver ekspertise og erfaring inden for bygningsfysik.

  Bunch Bygningsfysik har ekspertisen til at vurdere bygningens termiske egenskaber, og de kan rådgive Bedre Gulve om, hvordan de bedst kan etablere et gulvvarmesystem i betongulvet. Bunch Bygningsfysik kan også hjælpe med at sikre, at gulvvarmesystemet fungerer optimalt og ikke medfører unødvendige varmetab, hvilket vil spare kunden for energiomkostninger.

  Desuden kan Bunch Bygningsfysik også bidrage til at sikre, at betongulvet og gulvvarmesystemet opfylder gældende bygningsreglementer og standarder for sikkerhed, sundhed og energieffektivitet.

  Samlet set vil samarbejdet mellem Bedre Gulve og Bunch Bygningsfysik bidrage til at sikre, at kunden får et nyt betongulv med gulvvarme, som er optimalt tilpasset deres behov og krav, og som samtidig overholder de nødvendige standarder og regler.

  Samarbejdspartnere