Gulvvarme i eksisterende kældre

I KÆLDEREN

Hvis din kælder er kold og fugtig, kan du få et meget bedre indeklima med vores gulvvarmesystem – nemt, hurtigt og uden at tage mere end 4-5 cm af loftshøjden. Du slipper helt for at grave kælderen ud, fordi vi beholder det eksisterende betongulv. Vi udlægger isolerende måtter og slanger, hvorefter vi påfører flydende beton, der automatisk sørger for et 100% plant gulv. Allerede 24 timer efter støbningen er gulvet gangbart, og efter 10 dage kan du tænde for varmen.

Fordele:

  • Du skal ikke fjerne eksisterende gulv eller grave ud.

  • Du får et nyt, isoleret betongulv med gulvvarmeslanger, der tilsluttes dit eksisterende varmeanlæg (fx fjernvarme eller gasfyr) – med individuel rumstyring i alle rum.

  • Den samlet byggehøjde er blot 45 mm.

  • Du undgår kolde gulve, fugt og lugten af kælder – og opnår en bedre varmefordeling i rummene.

  • Du slipper for radiatorer og grimme rør.

Ulemper:

  • Du får lidt lavere til loftet – 45 mm + den gulvbelægning du vælger.

  • De eksisterende døre skal hæves eller afskæres i bunden.

  • De eksisterende gulvafløb skal udskiftes til nye.

Så nemt og billigt er det

At få installeret gulvvarme har tidligere været forbundet med en meget tidskrævende og ofte dyr proces – men sådan behøver det ikke længere være.

Få et godt tilbud hos os

Kontakt os, og send gerne en beskrivelse samt billeder og/eller tegninger af det/de rum, du ønsker gulvvarme i.

spar tid på installationen

Vi kan installere gulvvarmesystemet i alle typer rum på ca. 10 dage, hvorefter det er klar til, at du kan montere et nyt overgulv og tænde for varmen.

Z

du er i trygge hænder hos os

Vi er de eneste i Danmark, der udfører disse gulvvarmesystemer, og vi laver ikke andet – så du får et unikt system, som vi er eksperter i.

Vi holder til her

Frydensbergvej 23
3660 Stenløse

Åbningstider

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har et spørgsmål eller vil høre, om vi kan udføre en opgave for dig. Vi er til at træffe mellem kl. 07.00 og 15.30. Du kan også sende os en e-mail til os her på siden.

Skal igang med ombygning

Vi sammenarbejder med Bedre Huse som hjælper dig trygt i mål, når du drømmer om mere plads. Vi bygger nyt, bygger om og renoverer – og holder styr på alle håndværkerne. 

Kontakt os

    Vi står altid klar til at hjælpe dig.