Opstartsproces

Sådan sikrer du en korrekt forberedelse før installation af gulvvarme

Før vi kan gå i gang med at installere gulvvarme, er der nogle vigtige ting, som du skal være opmærksom på.

Nedenstående oversigt er de punkter og krav du skal være opmærksom på før arbejdet kan påbegyndes.

Så du kan sikre dig en ordentlig og effektiv installation af gulvvarmen.

1 meter mærke opsættes af Bedre Gulve på opstartsmøde.

  • Du skal oplyse gulvtykkelse på det færdige gulv ( klinker, trægulv, designgulv m.m. inkl. underlag.
  • Da vores gulv udstøbes vandret, skal su være opmærksom på at der kan være forskellige højder i dørene som entredør, terrassedøre m.m.
Z

Alle installationer skal være afsluttet.

  • Varmeforsyning skal intakt.
  • Vi kan ikke koble på direkte fjernevarme, hvilket betyder at der skal være monteret en fjernvarmeunit eller blandesløjfe.
  • Der skal være monteret et elstik m/ jord ved den nye gulvvarme shount.
Z

Byggepladsen skal være ryddet.

Z

Der skal være etableret et vandstik på ejendommen, ¾ tomme.

Z

Gulvet skal være tørt

Z

Vi benytter os af Bunch Byggefysik

Samarbejdet mellem Bedre Gulve og Bunch Bygningsfysik er af stor betydning, når det kommer til etablering af et nyt betongulv med gulvvarme. Dette skyldes, at etablering af et betongulv med gulvvarme indebærer flere komplekse faktorer, som kræver ekspertise og erfaring inden for bygningsfysik.

Bunch Bygningsfysik har ekspertisen til at vurdere bygningens termiske egenskaber, og de kan rådgive Bedre Gulve om, hvordan de bedst kan etablere et gulvvarmesystem i betongulvet. Bunch Bygningsfysik kan også hjælpe med at sikre, at gulvvarmesystemet fungerer optimalt og ikke medfører unødvendige varmetab, hvilket vil spare kunden for energiomkostninger.

Desuden kan Bunch Bygningsfysik også bidrage til at sikre, at betongulvet og gulvvarmesystemet opfylder gældende bygningsreglementer og standarder for sikkerhed, sundhed og energieffektivitet.

Samlet set vil samarbejdet mellem Bedre Gulve og Bunch Bygningsfysik bidrage til at sikre, at kunden får et nyt betongulv med gulvvarme, som er optimalt tilpasset deres behov og krav, og som samtidig overholder de nødvendige standarder og regler.

Samarbejdspartnere

Vi holder til her

Frydensbergvej 23
3660 Stenløse

Åbningstider

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har et spørgsmål eller vil høre, om vi kan udføre en opgave for dig. Vi er til at træffe mellem kl. 07.00 og 15.30. Du kan også sende os en e-mail til os her på siden.

Skal igang med ombygning

Vi sammenarbejder med Bedre Huse som hjælper dig trygt i mål, når du drømmer om mere plads. Vi bygger nyt, bygger om og renoverer – og holder styr på alle håndværkerne. 

Samarbejdspartnere

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig.